dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Lekkerr Catering voor bruiloften, bedrijfsfeesten, recepties en veel meer!
Catering

Lekkerr Catering voor bruiloften, bedrijfsfeesten, recepties en veel meer!

Catering tijdens uw bruiloft, verjaardag of receptie uitbesteden? Een goed feest organiseren is een vak. Een goed verzorgde catering is daar een belangrijk onderdeel van. Lekkerr Catering verzorgd dit op maat. Wij vertalen uw wensen naar een uniek evenement met heerlijke hapjes, drankjes en mooie aankleding. In de afgelopen jaren hebben wij dit tijdens vele feesten mogen verzorgen. Of het nu gaat om een gelegenheid met 10 personen of een groot feest tot wel 800 personen. Met onze gastvrijheid en lekker(r) bereid eten zijn wij dé cateraar voor de particuliere klant. Graag laten wij u en uw gasten vanaf de eerste minuut optimaal genieten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Catering voor uw feest

De catering is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw feest. Wij bieden voor verschillende gelegenheden de juiste culinaire invulling zoals tijdens:

Tijdens deze bijzondere momenten staat kwaliteit, service en persoonlijkheid bij ons centraal. Zo hebben wij diverse vaste arrangementen maar kunnen wij ook maatwerk verzorgen. Een creatieve invulling van de catering maakt op een verassende manier indruk op uw gasten. Graag laten wij u en uw gasten culinair genieten in een ongedwongen sfeer. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Catering

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden