dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Catering in de buurt van Feest? Lekkerr zorgt voor een smaakvolle en culinaire aanvulling
Feest

Catering voor uw feest nodig? Lekkerr Catering zorgt voor een smaakvolle en culinaire aanvulling

Catering nodig voor uw Feest helemaal naar uw wensen? Maatwerk catering voor uw feest, voor een smaakvolle en culinaire gelegenheid? Op gebied van catering is Lekkerr Catering de specialist en kan alles voor u verzorgen. Zo zijn er diverse vaste arrangementen en buffetten speciaal voor verschillende gelegenheden. We denken graag met u mee om een maatwerk arrangement te maken. Van receptie hapjes tot compleet verzorgde diners op locatie, alles is mogelijk. Wanneer wij de catering van uw feest mogen organiseren, kunt u zich richten op uw gasten en wij doen de rest. Op het gebied van catering is ons geen uitdaging te gek. Geef uw wensen aan en wij realiseren ze voor u! Wilt u vooraf kennis maken met onze gerechten, of ze even komen proeven? Wilt u graag een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor culinaire verwennerij dat aansluit bij uw wensen en thema.

Catering voor uw feest op locatie

Naast de catering van uw feest kunnen wij nog meer voor u verzorgen. Wij bieden u graag een totaalpakket aan met o.a.:

Wilt u graag catering in een herenhuis? Op een boerderij of een andere unieke locatie? Wij toveren uw locatie van het feest om tot dé ideale feestlocatie. Wij hebben ook een samenwerking met een aantal unieke locaties waar wij exclusief de catering voor organiseren. Nieuwsgierig geworden welke locaties dit zijn? Bekijk ze snel op onze website. Zit de door u gewenste locatie er niet bij? Dan gaan wij graag voor u op zoek.

Culinaire en smaakvolle catering voor uw feest

Lekkerr Catering faciliteert tijdens diverse gelegenheden. Wij verzorgen graag de catering van uw feest. Wilt u dat wij culinaire invulling geven aan uw feest? Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardag en/of bedrijfsfeest. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een arrangement volledig op uw wensen af te stemmen. Van hapjes tot complete buffetten, van tafels tot complete partytenten. Neem een kijkje op onze website en maak kennis met onze mogelijkheden.

Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Catering | Feest

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden