dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Catering in de buurt van Huwelijksfeest? Lekkerr zorgt voor een smaakvolle en culinaire aanvulling
Huwelijksfeest

Catering voor uw huwelijksfeest? Lekkerr Catering hét adres voor een smaakvolle en culinaire aanvulling

Catering nodig voor uw huwelijksfeest naar uw unieke wensen? Maatwerk catering van uw huwelijksfeest, voor een culinaire en smaakvolle gelegenheid? Wat uw wensen ook zijn, op het gebied van catering kan Lekkerr Catering alles voor u verzorgen. Er zijn diverse vaste arrangementen en buffetten speciaal voor verschillende gelegenheden. Graag denken we met u mee om een arrangement op maat te maken speciaal voor u. Van receptie hapjes tot compleet verzorgde diners op locatie, alles is mogelijk. Als wij de catering van uw huwelijksfeest verzorgen, dan kunt u zich richten op uw gasten en wij doen de rest. Geen uitdaging is ons te gek op gebied van catering. Wilt u vooraf kennis maken met onze gerechten? Of een afspraak maken om uw wensen met ons te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor een smaakvolle en culinaire verwennerij dat aansluit bij uw huwelijksfeest en thema.

Complete catering van uw huwelijksfeest op locatie

Naast de catering van uw huwelijksfeest kunnen wij nog veel meer voor u verzorgen en u uit handen nemen. Graag bieden wij u een totaalpakket aan met onder andere.:

Wilt u graag catering op een unieke locatie? In een herenhuis of op een boerderij? Graag toveren wij uw locatie van uw huwelijksfeest om tot dé ideale plek voor het feest. Wij werken samen met een aantal unieke locaties, op deze locaties verzorgen wij exclusief de catering. Nieuwsgierig? Bekijk deze locaties op onze website. Zit de door u gewenste locatie er niet bij? Wij gaan graag voor u op zoek om voor u de perfecte locatie te vinden.

Culinaire catering voor uw huwelijksfeest op maat

Lekkerr Catering faciliteert tijdens diverse gelegenheden. Zo verzorgen wij graag de catering van uw huwelijksfeest. Wilt u dat wij de culinaire invulling geven aan uw bruiloftsfeest? Alle ingrediënten voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardag en/of bedrijfsfeest hebben wij in huis. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een arrangement volledig op uw wensen af te stemmen en op maat te maken.Van hapjes tot complete buffetten, van tafels tot complete partytenten, niets is ons te gek. Bezoek onze website en maak kennis met onze mogelijkheden en laat u verrassen.

Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Catering | Huwelijksfeest

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden