dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Catering in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Lekkerr zorgt voor een smaakvolle en culinaire aanvulling
Krimpen aan den IJssel

Catering nodig in Krimpen aan den IJssel? Lekkerr zorgt voor een smaakvolle en culinaire aanvulling

Catering in de buurt van Krimpen aan den IJssel zoals u dat wenst? Catering in de buurt van Krimpen aan den IJssel op maat voor een smaakvolle en culinaire gelegenheid?

De Catering van Lekker levert de heerlijkste gerechten bij u af in Krimpen aan den IJssel of omgeving. Wij bieden velen soorten buffetten aan. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Klassiek buffet
  • Stamppot buffet
  • Tapa buffet
  • Italiaans pasta buffet
  • The world buffet

Maar wij bieden ook catering aan voor de lunch, BBQ of borrel. Daar onze catering zo uitgebreid is, kunnen wij voor elk feest in Krimpen aan den IJssel de juiste catering aanbieden. Laat Lekkerr catering bij u op locatie in Krimpen regelen, of laat ons ook uw feestlocatie voor u regelen. De reden dat onze hapjes en gerechten veel worden gevraagd voor feesten in Krimpen, komt door het gemak dat Lekkerr biedt met haar cateringservice. U kunt zich namelijk veel meer focussen op de gasten en genieten van uw eigen feest in plaats van bezig zijn met het bereiden en uitdelen van eten en drinken.

Zullen wij vooraf even kennis maken? Proef onze gerechten en deel uw wensen en voorkeuren tijdens een afspraak bij ons of u op locatie. Neem dan contact met ons op. Wij staan voor culinaire verwennerij dat aansluit bij uw thema.

Catering in de buurt van Krimpen aan den IJssel op locatie

Naast de catering in de buurt van Krimpen aan den IJssel kunnen wij nog meer voor u verzorgen. Graag bieden wij een totaalpakket met o.a.:

Wilt u graag catering op een boerderij? Een herenhuis of een andere unieke locatie? Graag toveren wij uw locatie in de buurt van Krimpen aan den IJssel om tot dé ideale plek. Zo werken wij samen met een aantal unieke locaties waar wij exclusief cateren. Bekijk deze locaties op onze website. Zit de door u gewenste locatie er niet bij? Dan gaan wij graag voor u op zoek.

Culinaire catering in de buurt van Krimpen aan den IJssel

Lekkerr Catering faciliteert tijdens diverse gelegenheden. Zo verzorgen wij graag de catering in de buurt van Krimpen aan den IJssel. Wilt u dat wij culinaire invulling geven aan uw feest? Wij hebben alle ingrediënten voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardag en/of bedrijfsfeest. Door onze ervaring zijn wij in staat een arrangement volledig op uw wensen af te stemmen. Van hapjes tot complete buffetten, van tafels tot complete partytenten. Neem een kijkje op onze website en maak kennis met onze mogelijkheden.

Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Catering | Krimpen aan den IJssel

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden