dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Catering in de buurt van Krimpenerwaard? Lekkerr zorgt voor een smaakvolle en culinaire aanvulling
Krimpenerwaard

Catering voor uw feest in de Krimpenerwaard?

Catering in Krimpenerwaard voor uw feest en partij? Geniet zelf net zo hard van uw eigen feesst zoals uw gasten doen. Door de catering uit te besteden ontzorgt u uzelf op grote avond.

Catering Lekker is gevestigd in de Krimpenerwaard en biedt u catering op maat voor een smaakvolle en culinaire gelegenheid. Op het gebied van catering kan Lekkerr Catering verzorgen wij graag het totale pakket voor u. U kunt dan ook kiezen uit diverse vaste arrangementen en buffetten, een speciaal voor elke gelegenheid. Het is ook mogelijk een speciaal buffet voor uw feest samen te stellen. Onze cateringservice loopt uiteen van receptiehapjes tot compleet verzorgde diners op locatie. Wanneer wij de catering op uw feest in de Krimpenerwaard organiseren, hoeft u alleen nog maar te genieten van het feest. En misschien de playlist draaiende te houden.

Op het gebied van catering is ons geen uitdaging te gek. Wilt u vooraf kennis maken met onze gerechten, komen proeven of een afspraak om uw wensen te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor culinaire verwennerij dat aansluit bij uw thema.

Catering op locatie in de Krimpenerwaard

Naast de catering in de buurt van Krimpenerwaard kunnen wij nog meer voor u verzorgen. Graag bieden wij een totaalpakket met o.a.:

Wilt u graag catering op een boerderij? Een herenhuis of een andere unieke locatie? Graag toveren wij uw locatie in de buurt van Krimpenerwaard om tot dé ideale plek. Zo werken wij samen met een aantal unieke locaties waar wij exclusief cateren. Bekijk deze locaties op onze website. Zit de door u gewenste locatie er niet bij? Dan gaan wij graag voor u op zoek.

Catering op culinair niveau in de Krimpenerwaard

Lekkerr Catering verzorgt op verschillende feesten en gelenheden de gasten van culinaire hapjes en gerechten. Zo verzorgen wij graag ook uw catering in de Krimpenerwaard. Mogen wij een culinaire invulling geven aan uw feest? Wij hebben alle ingrediënten voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardag en/of bedrijfsfeest. Door onze ervaring zijn wij in staat een arrangement volledig op uw wensen af te stemmen. Van hapjes tot complete buffetten, van tafels tot complete partytenten.

Neem een kijkje op onze website en maak kennis met onze mogelijkheden.

Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Catering | Krimpenerwaard

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden