dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Catering in de buurt van Lekkerkerk? Lekkerr zorgt voor een smaakvolle en culinaire aanvulling
Lekkerkerk

De Lekkerrste Catering voor uw feest in Lekkerkerk

Catering in Lekkerkerk? Genieten van de lekkerste hapjes en beste gerechten tijdens uw feest in Lekkerkerk? Neem dan contact op met Lekkerr Catering. Wij bieden namelijk een breed assortiment gerechten en hapjes aan huis, of op locatie. Over locaties gesproken, indien u nog zoekende bent naar een goede locatie voor uw feest in Lekkerkerk en omgeving kunt u ons ook inschakelen!

Bekijk de diverse vaste arrangementen en buffetten speciaal voor verschillende gelegenheden. Naast onze vaste kaart, is het uiteraard ook mogelijk een arrangement op maat te bespreken. U kunt kiezen tussen velen combinaties aan hapjes, gerechten, lunches, buffeten en meer! Indien wij de catering in de buurt van Lekkerkerk regelen kunt u zich richten op uw gasten en wij doen de rest. Op het gebied van catering is ons geen uitdaging te gek.

Wilt u vooraf kennis maken met onze gerechten, komen proeven of een afspraak om uw wensen te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor culinaire verwennerij dat aansluit bij uw thema.

Catering in Lekkerkerk met alles erop en eraan

Catering van Lekkerr houdt meer in dan het beste eten en drinken serveren op uw feest in Lekkerkerk. Onze catering kan zo uitgebreid zijn als u zelf wilt. Wij bieden namelijk graag een totaalpakket aan voor uw feest:

Wilt u graag catering op een boerderij? Een herenhuis of een andere unieke locatie? Graag toveren wij uw locatie in de buurt van Lekkerkerk om tot dé ideale plek. Zo werken wij samen met een aantal unieke locaties waar wij exclusief cateren. Bekijk deze locaties op onze website. Zit de door u gewenste locatie er niet bij? Dan gaan wij graag voor u op zoek.

Van onze culinaire catering geniet u in Lekkerkerk

Lekkerr Catering faciliteert tijdens diverse gelegenheden. Zo verzorgen wij graag de catering in de buurt van Lekkerkerk. Wilt u dat wij culinaire invulling geven aan uw feest? Wij hebben alle ingrediënten voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardag en/of bedrijfsfeest. Door onze ervaring zijn wij in staat een arrangement volledig op uw wensen af te stemmen. Van hapjes tot complete buffetten, van tafels tot complete partytenten. Neem een kijkje op onze website en maak kennis met onze mogelijkheden.

Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Catering | Lekkerkerk

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden