dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Catering in de buurt van Lopik? Lekkerr zorgt voor een smaakvolle en culinaire aanvulling
Lopik

Catering nodig in Lopik? Lekkerr zorgt voor een smaakvolle en culinaire aanvulling

Catering in de buurt van Lopik zoals u dat wenst? Catering in de buurt van Lopik op maat voor een smaakvolle en culinaire gelegenheid? Op het gebied van catering kan Lekkerr Catering alles voor u verzorgen. Zo hebben we diverse vaste arrangementen en buffetten speciaal voor verschillende gelegenheden. Ook denken we graag met u mee om een arrangement op maat te maken. Van receptie hapjes tot compleet verzorgde diners op locatie, alles is mogelijk. Indien wij de catering in de buurt van Lopik regelen kunt u zich richten op uw gasten en wij doen de rest. Op het gebied van catering is ons geen uitdaging te gek. Wilt u vooraf kennis maken met onze gerechten, komen proeven of een afspraak om uw wensen te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor culinaire verwennerij dat aansluit bij uw thema.

Catering in de buurt van Lopik op locatie

Naast de catering in de buurt van Lopik kunnen wij nog meer voor u verzorgen. Graag bieden wij een totaalpakket met o.a.:

Wilt u graag catering op een boerderij? Een herenhuis of een andere unieke locatie? Graag toveren wij uw locatie in de buurt van Lopik om tot dé ideale plek. Zo werken wij samen met een aantal unieke locaties waar wij exclusief cateren. Bekijk deze locaties op onze website. Zit de door u gewenste locatie er niet bij? Dan gaan wij graag voor u op zoek.

Culinaire catering in de buurt van Lopik

Lekkerr Catering draagt zorg voor het lekkerste eten voor uw hele gasten lijst. Of u nu een verjaardag, bruiloft, slagingsfeest, babyshower of een feestje om een feestje organiseert, Lekkerr Catering helpt u graag. In de buurt van Lopik verzorgde wij al verscheidende lunches en hapjes voor feesten.

Mogen wij op uw feest zorgen voor de culinaire invulling? Lekkerr heeft alle benodigde ingrediënten in huis om uw feest heerlijk te laten smaken! Onze ervaring maakt ons flexibel. Het ene feest is het andere niet, de ene gastenlijst in 3 meter lang, de ander is bescheiden van formaat. Het ene feest vraagt om complete gerechten het ander alleen om losse hapjes.

Neem een kijkje op onze website en maak kennis met onze mogelijkheden.

Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Catering | Lopik

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden