dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Catering in de buurt van Montfoort? Lekkerr zorgt voor een smaakvolle en culinaire aanvulling
Montfoort

Smakelijke catering voor uw feest in Montfoort van Lekkerr

Catering in Montfoort besteden veel mensen uit aan Lekkerr Catering. Dit omdat wij een brede keuze hebben aan allemaal even lekkere gerechten en hapjes. Daarbij is catering van Lekkerr niet alleen het verzorgen van drinken en goed eten, bij Catering van Lekkerr in Montfoort kunt u ook denken aan andere feestverzorging zoals locaties en decoratie! Immers moet een feest niet alleen in de smaak vallen bij uw gasten, u moet er zelf nog het meeste van genieten!

Kies voor goed eten uit onze vaste arrangementen en buffetten speciaal, een voor elke gelegenheid. Of maak een arrangement op maat, zodat dit geheel bij uw feest past!
Van receptie hapjes tot compleet verzorgde diners op locatie, alles is mogelijk. Indien wij de catering in de buurt van Montfoort regelen kunt u zich richten op uw gasten en wij doen de rest. Op het gebied van catering is ons geen uitdaging te gek.

Wilt u vooraf kennis maken met onze gerechten, komen proeven of een afspraak om uw wensen te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor culinaire verwennerij dat aansluit bij uw thema.

Lekkerr totaalpakket voor de catering

Catering hoeft niet alleen uit lekker eten en drinken te bestaan. Een goede cateraar denkt met u mee op verschillende aspecten. Zo proberen wij u te adviseren in type hapjes, gerechten en hoeveelheden voor uw feest. Daarbij regelen wij indien gewenst:

Zo kunt u bij Lekkerr aangeven wat voor een type locatie u wenst voor uw feest en wat de maximale afstand is ten opzichte van Montfoort. Misschien vindt u het een idee om uw feest op een boerderij te geven? Of in een herenhuis, loods en meer.
Graag toveren wij uw locatie in de buurt van Montfoort om tot dé ideale plek. Zo werken wij samen met een aantal unieke locaties waar wij exclusief cateren. Bekijk deze locaties op onze website. Zit de door u gewenste locatie er niet bij? Dan gaan wij graag voor u op zoek.

Maar ook entertainment is onderdeel van een goed en geslaagd feest. Denk hierbij aan goede muziek, een mooie act of animatie voor de kinderen.

Culinaire catering voor een top feest in Montfoort

Lekkerr Catering faciliteert tijdens diverse gelegenheden. Zo verzorgen wij graag de catering in de buurt van Montfoort. Wilt u dat wij culinaire invulling geven aan uw feest? Wij hebben alle ingrediënten voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardag en/of bedrijfsfeest. Door onze ervaring zijn wij in staat een arrangement volledig op uw wensen af te stemmen. Van hapjes tot complete buffetten, van tafels tot complete partytenten. Neem een kijkje op onze website en maak kennis met onze mogelijkheden.

Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Catering | Montfoort

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden