dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Catering in de buurt van Nieuwegein? Lekkerr zorgt voor een smaakvolle en culinaire aanvulling
Nieuwegein

Catering in Nieuwegein? Lekkerr zorgt voor een smaakvolle en culinaire aanvulling

Catering in de buurt van Nieuwegein zoals u dat wenst? Catering in de buurt van Nieuwegein op maat voor een smaakvolle en culinaire gelegenheid? Op het gebied van catering kan Lekkerr Catering alles voor u verzorgen. Zo hebben we diverse vaste arrangementen en buffetten speciaal voor verschillende gelegenheden. Ook denken we graag met u mee om een arrangement op maat te maken. Van receptie hapjes tot compleet verzorgde diners op locatie, alles is mogelijk. Indien wij de catering in de buurt van Nieuwegein regelen kunt u zich richten op uw gasten en wij doen de rest. Op het gebied van catering is ons geen uitdaging te gek. Wilt u vooraf kennis maken met onze gerechten, komen proeven of een afspraak om uw wensen te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor culinaire verwennerij dat aansluit bij uw thema.

Catering in de buurt van Nieuwegein op locatie

Naast de catering in de buurt van Nieuwegein kunnen wij nog meer voor u verzorgen. Graag bieden wij een totaalpakket met o.a.:

Wilt u graag catering op een boerderij? Een herenhuis of een andere unieke locatie? Graag toveren wij uw locatie in de buurt van Nieuwegein om tot dé ideale plek. Zo werken wij samen met een aantal unieke locaties waar wij exclusief cateren. Bekijk deze locaties op onze website. Zit de door u gewenste locatie er niet bij? Dan gaan wij graag voor u op zoek.

Culinaire catering in de buurt van Nieuwegein

Lekkerr Catering faciliteert tijdens diverse gelegenheden. Zo verzorgen wij graag de catering in de buurt van Nieuwegein. Wilt u dat wij culinaire invulling geven aan uw feest? Wij hebben alle ingrediënten voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardag en/of bedrijfsfeest. Door onze ervaring zijn wij in staat een arrangement volledig op uw wensen af te stemmen. Van hapjes tot complete buffetten, van tafels tot complete partytenten. Neem een kijkje op onze website en maak kennis met onze mogelijkheden.

Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Catering | Nieuwegein

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden