dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Party materialen huren Lekkerr Catering
Party materialen

Party materialen verzorgd door Lekkerr Catering om van uw feest een succes te maken

Party materialen om de feestlocatie mee aan te kunnen kleden? Gaat u een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardagsfeest organiseren? Dan moet u beslist bij Lekkerr Catering zijn. Lekkerr Catering verzorgd alles om van uw feest een succes te maken. Of het nu gaat om de locatie, party materialen, catering of entertainment, wij weten wat er nodig is om een goed feest te organiseren. Indien wij dit voor u mogen verzorgen starten we met het inventariseren van uw wensen. We nodigen u uit voor een kennismaking en vertalen uw wensen naar een concept. Deze enorme uitdaging weten wij keer op keer waar te maken. Zo hebben wij dan ook feesten georganiseerd voor zowel 10 als 800 personen. Lekkerr Catering is veel meer dan alleen catering. Bekijk onze website en ontdek dit zelf.

Party materialen voor uw droom feest

Het bepalen van de inrichting en de party materialen is de eerste stap om uw droomfeest te creëren. Wij werken samen met verschillende experts in party materialen en kunnen de door u gewenste locatie/ruimte naar wens decoreren met o.a.:

  • Tenten
  • Servies
  • Decoratie
  • Stoelen
  • Tafels

Wilt u een bepaalde sfeer of een bepaald thema? Een uitstekende band of hippe DJ? Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Van kleinschalige feesten tot grote netwerkborrels, wij verzorgen de beste party materialen passend bij uw party!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Party materialen

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden