dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Party materialen [PLAATSNSAAM]
Lekkerkerk

Uw locatie in Lekkerkerk omgetoverd tot dé feestlocatie met party materialen en inrichting van Lekkerr Catering

Party materialen en inrichting nodig voor uw feest in de buurt van Lekkerkerk? Op zoek naar een creatief bedrijf dat u van dienst kan zijn met de organisatie van een bijzondere gelegenheid? Lekkerr Catering is veel meer dan alleen catering. Samen met ons team en verschillende experts kunnen wij alle denkbare party materialen en inrichting leveren. Van feestelijk aangeklede bruidszalen tot een luxe 21 diner in de tuin.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wij kunnen iedere locatie in Lekkerkerk en omgeving omtoveren tot dé plek voor uw feest. Dit kan gaan om een door u gewenste locatie of één van de locaties waar wij exclusief cateren. Heeft u speciale wensen? Graag gaan wij op zoek naar de juiste locatie, inrichting en aankleding. Bekijk gerust onze website voor een sfeerimpressie van de door ons aangeklede feesten en partijen.

Party materialen en catering op locatie of bij u thuis in Lekkerkerk verzorgd door Lekkerr Catering 

Het organiseren van een feest begint met het zoeken van de juiste locatie en bedenken van het thema. Graag helpen wij u hierbij. Lekkerr Catering kan op verschillende locaties in Lekkerkerk en omgeving party materialen leveren en de catering verzorgen. Enkele bekende zijn:

Uiteraard kunnen wij dit ook bij u thuis in de buurt van Lekkerkerk verzorgen. Uw huis of tuin voor een dag omtoveren tot feestlocatie? Van aggregaten tot serviesgoed en party materialen, wij leveren het allemaal. Uiteraard ruimen wij alles op zodat het de volgende dag lijkt alsof er niets is gebeurt.

Specifiek thema of wensen voor uw feest in Lekkerkerk? Lekkerr Catering staat voor u klaar met party materialen en tenten

Lekkerr Catering levert voor vrijwel iedere gelegenheid op locaties in Lekkerkerk en omgeving passende party materialen. Wilt u graag een tent in de tuin? Pagode tenten op een bepaalde locatie? Wij leveren graag een schitterende tent, geheel naar uw smaak ingericht, op de door u gewenste locatie. De aankleding bepaalt voor een groot gedeelte het succes van uw party. Zorg ervoor dat uw gasten zich thuis voelen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit kan gemakkelijk en snel via onze website. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Party materialen | Lekkerkerk

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden