dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Statafels huren in de buurt van [PLAATSNAAM? Wij kunnen eventueel ook zorgen voor dé perfecte locatie, de juiste muziek en dé lekkerste hapjes
Nieuwpoort

Statafels huren in de buurt van Nieuwpoort? Wij kunnen eventueel ook zorgen voor dé perfecte locatie, de juiste muziek en dé lekkerste hapjes

Statafels huren ter aankleding van uw feest in de buurt van Nieuwpoort? Geen normale tafels en stoelen tijdens uw feest maar ervoor zorgen dat vrijwel iedereen gezellig staat? Niet alleen voor het huren van statafels kunt u bij Lekkerr Catering terecht. Lekkerr Catering is meer dan alleen een gezellige plek waar u kunt genieten van lekkerr eten en lekkerr ontspannen. Wij houden ons bezig met het organiseren van feesten en evenementen in Nieuwpoort en omgeving. Daarbij vertalen we uw wensen om een onvergetelijke avond te realiseren. Alle stukjes moeten op hun plaats vallen. Dat betekend dat er niet alleen gedacht moet worden aan statafels, maar ook aan dé perfecte locatie, de juiste muziek en dé lekkerste hapjes. Dit kunnen wij combineren in een op maat gemaakt arrangement.

Statafels huren voor een walking dinner

Statafels huren voor een walking dinner in de buurt van Nieuwpoort? Naast de locatie is de inrichting een belangrijke stap voor het creëren van een droomfeest. Speciaal voor de inrichting werken wij samen met experts die aan de hand van uw wens kunnen decoreren. U kunt dus alleen statafels huren maar ook de complete inrichting. Tijdens een walking dinner zorgen wij graag voor de culinaire invulling. Hierbij kunt u denken aan:

  • Diners
  • Warme/koude voorgerechten
  • Culinaire hapjes
  • Buffetten

Hiervoor hebben wij een aantal vaste arrangementen. Uiteraard kunnen we ook een arrangement op maat maken. Zo kunnen wij perfect aansluiten bij uw thema.

Statafels huren ter aankleding van feesten

Statafels huren? Lekkerr Catering levert deze in Nieuwpoort en omgeving. Statafels zijn perfect tijdens feesten. Zo kunnen gasten gezellig in groepjes bij elkaar gaan staan en hun glazen neerzetten. De statafels kunnen eventueel geleverd worden met een hoes. De hoes is te leveren in diverse kleuren. Wilt u alles wit? Liever zwart of een vrolijk kleurtje? Wij passen dit geheel naar wens aan. Meer informatie over het huren van statafels? Andere wensen? Kom langs bij Lekkerr in de buurt van Nieuwpoort of neem contact met ons op.

Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Statafels huren | Nieuwpoort

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden