dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Tent huren in- of exclusief inrichting, entertainment en catering bij Lekkerr Catering
Tent huren

Tent huren in- of exclusief inrichting, entertainment en catering bij Lekkerr Catering

Tent huren voor uw evenement? Een tuinfeestje geven? In ons land zijn we helaas niet altijd zeker van mooi weer. Toch buiten feest vieren? Dan zijn één van onze tenten een perfecte oplossing. Lekkerr Catering weet wat er nodig is om een goed feest te organiseren. Van tenten tot locaties, aankleding tot catering, wij verzorgen dit allemaal en maken van uw feest een succes. Dit doen wij voor verschillende klanten, wensen en gelegenheden. Of het nu gaat om een bruiloft of om een verjaardag, wij zijn hét aangewezen adres. Wilt u niet alleen een tent huren maar ook de catering van uw feestje laten verzorgen? Lekkerr Catering staat bekend om de heerlijke hapjes en culinaire gerechten. Graag voorzien wij uw gasten van een hapje en een drankje door middel van een buffet of walking dinner. Bekijk onze arrangementen of vraag een offerte op maat aan.

Tent en inrichting huren

Op zoek naar een tent die u kunt huren? Houdt de inrichting van de tent u wellicht ook bezig? Wij kunnen de volgende tenten verhuren:

  • Alu-hallen
  • Shades
  • Pagode tenten
  • Circustenten
  • Spantenten

Deze tenten kunnen voorzien worden van vloeren, zijwanden en toegangsdeuren. Indien wenselijk kunnen wij de tent volledig naar uw wens en smaak inrichten op de door u gewenste locatie. Ieder feest vereist immers een eigen specifieke uitstraling. Bezorg uw gasten een verassende ervaring en onvergetelijke avond en laat dit organiseren door Lekkerr Catering. Wij kijken uit naar de eerste kennismaking. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Tent huren

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden