dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Tent huren in de buurt van Streefkerk? Neem contact op met Lekkerr Catering 
Streefkerk

Tent huren in de buurt van Streefkerk? Neem contact op met Lekkerr Catering

Tent huren voor het feest dat u in de buurt van Streefkerk organiseert? Een hele grote circustent nodig of een kleine partytent voor thuis? Wat uw wensen ook zijn, voor het organiseren en aankleden van uw feest moet u beslist bij Lekkerr Catering zijn. Wij bieden een helpende hand bij uw feest of evenement. Dit doen wij door uw wensen te vertalen naar een uniek feest waarbij alle stukjes op zijn plaats vallen. Deze enorme uitdaging gaan wij al vele jaren aan. Inmiddels hebben wij vele klanten een onvergetelijke dag/avond weten te bezorgen. Van kleine diners met 10 personen tot grote feesten met 800 man. Naast een tent huren kunnen wij de catering in Streefkerk en omgeving verzorgen. Van buffetten tot hapjes en drankjes, niets is voor ons een probleem. Huur tevens ons personeel in om zelf optimaal van het feest te kunnen genieten.

Tent huren op locatie

Wilt u een tent huren op een bepaalde locatie in de buurt van Streefkerk? Een kleine luxe partytent of grote feesttent voor honderden personen? Wij kunnen de volgende tenten voor u verzorgen:

  • Alu-hallen
  • Shades
  • Pagode tenten
  • Spantenten
  • Circustenten

Naast een tent huren bieden wij de mogelijkheid om deze geheel naar uw smaak in te richten. Hierbij kunt u denken aan tafels, stoelen, servies en decoratie. Wij werken samen met verschillende experts op dit gebied. Bekijk onze website voor een aantal sfeerimpressies van onze verzorgde feesten in [PLAATSSNAAM] en omgeving.

Tent huren mét entertainment

Met een tent huren voor uw feest in de buurt van Streefkerk bent u er nog niet. Wat dacht u van een leuke band, een DJ of animatie voor kinderen? De muzikale invulling van uw evenement is erg bepalend voor de sfeer. Graag geven wij u hier advies over. Wij werken samen met verschillende entertainers die uw avond compleet kunnen maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Tent huren | Streefkerk

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden