dewaag-slide2
Kreet bovenaan pagina

"Een goed feest organiseren is een vak"

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven
Vrijblijvend offerte aanvragen
Walking dinner tijdens uw feest of evenement in de buurt van Lekkerkerk?
Lekkerkerk

Walking dinner tijdens uw feest of evenement in de buurt van Lekkerkerk?

Walking dinner tijdens een evenement, bijeenkomst of netwerkborrel in de buurt van Lekkerkerk? Een bruiloft, verjaardag of andere gelegenheid? Indien u uw gasten wilt laten verwennen met heerlijke gerechten zonder dat zij de hele avond aan tafel zitten is een walking dinner, verzorgd door Lekkerr Catering, beslist iets voor u. In een ongedwongen sfeer kunnen wij uw feest voorzien van verschillende gerechten. Hoeveel, welke soort, de bediening en de presentatie hangt af van uw wensen. Zo kunnen wij uitsluitend de gerechten verzorgen maar ook de complete aankleding en bediening. Op deze wijze hebben wij al vele walking dinners in Lekkerkerk en omgeving mogen verzorgen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Walking dinner voor iedere gelegenheid

Een walking dinner is een perfect ingrediënt om iedere gelegenheid tot een succes te maken. Het is ongedwongen, gezellig, sociaal en helemaal van nu! Zo heeft u geen vaste zitplaats maar loopt u rond en maakt u een praatje met wie u wilt. Ondertussen kunnen wij meerdere gerechten serveren die gemakkelijk uit de hand te eten zijn. Indien wij een walking dinner in de buurt van Lekkerkerk verzorgen kunt u tevens kiezen voor:

Graag verzorgen wij complete walking dinners op locaties in Lekkerkerk en omgeving om u en uw gasten een onvergetelijke avond te laten beleven.

Walking dinner voordelen

Het voordeel van een walking dinner is dat u veel meer mensen kunt spreken dan tijdens een diner aan tafel. Hierdoor is dit uitermate geschikt tijdens bijeenkomsten, netwerkborrels maar ook feesten. Wilt u een walking dinner op locatie in de buurt van Lekkerkerk laten verzorgen? Of bent u op zoek naar een locatie, aankleding en catering voor uw evenement? Neem contact op met Lekkerr Catering. Graag verzorgen wij dit voor u. Bekijk een aantal sfeerimpressies op onze website om een indruk op te doen van onze mogelijkheden.

Neem contact op

Lekkerr Catering Schoonhoven logo
Lekkerr Catering Schoonhoven

Stel uw vraag

Walking dinner | Lekkerkerk

Copyright © 2020 Lekkerr Catering Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden